Onderhoud maakt het verschil


Een onderhoudsbeurt door de vakman Steff Rohof doet wonderen.

Kanten slijpen

Kant slijpen? De staalkanten van je ski's of board zorgen voor houvast op de helling en een goede sturing. Sneeuw (vooral harde sneeuw) maakt de kanten snel bot.

Waxen

Het waxen van ski's vormt een belangrijk onderdeel van het ski en/of board onderhoud bij SR Skiservice. Dat een goede behandeling loont, merk je op de piste meteen: de ski's glijden beter en draaien lichter.

Belag reparatie

Beschadigingen van het belag worden gerepareerd. Grove/grote beschadigingen worden in overleg gerepareerd. Indien nodig kan er een nieuw stuk belag in gestanst worden. Meer informatie en foto's vindt je bij het tabblad "Onderhoud in beeld".

Ultimate Grip

Dit is een machine die op een speciale manier de kanten slijpt zodat je extra veel grip hebt. Ultimate grip is voor de echte carver en snowboarder een must! Zoveel meer grip op hoge snelheid. En voor mensen die bang zijn op ijs en harde sneeuw een uitkomst. Je behoudt controle over je ski's/snowboards op ijs en harde sneeuw en daarbij blijft de scherpte van je kant veel langer in stand. Kijk voor meer informatie bij het tabblad "Ultimate Grip".

SR Skiservice slijpt alleen nog snowboards zonder binding. Hierdoor bereiken wij een veel beter slijpresultaat. Als je onze prijslijst bekijkt, zie je dat je ook goedkoper uit bent. De keuze is dus aan jou. Indien jij je snowboard zonder binding aanbiedt bespaar je 5 Euro. SR Skiservice adviseert je om de binding 2 weken voor de service te demonteren. Hierdoor "herstelt" het board bij de inserts beter.

 

 

Open vanaf zaterdag 10 november

tot Pasen

maandag 16.00 tot 20.00

woensdag 14.00 tot 17.00

donderdag 16.00 tot 20.00

zaterdag 13.00 tot 17.00

Gezien de drukte is in de maanden januari en februari, verhuur en verkoop schoenen en ski's alleen op afspraak mogelijk.

Voor onderhoud kun je tijdens openingstijden langskomen.