06-29541788 info@srskiservice.nl
Selecteer een pagina

Onderhoud

“Slechte tuning of achterstallig onderhoud kan een fantastische ski van €1.000,00 tot een hopeloos gedrocht maken”

Goed onderhoud maakt het verschil

Goed onderhoud maakt het verschil! Toch weten veel mensen niet hoe belangrijk het is om je ski’s en snowboard regelmatig te laten slijpen en waxen. Of zien het belang er niet van in. En dat is jammer, want het is de basis voor een geslaagde wintersportvakantie. Goed onderhoud zorgt ervoor dat je goed glijdt, dat je grip hebt, ook als de pistes ijzig zijn, en dat je skibindingen los springen als dat nodig is. Het gaat dus niet alleen om comfort, maar ook om veiligheid. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Tevens verlengt goed onderhoud de levensduur van je materiaal.

Net als voor je auto is het ook voor het onderhoud van je ski’s belangrijk om een goede vakman te vinden. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Steff ademt techniek. Hij was jarenlang actief als onderhoudsmonteur, maar is tevens een ervaren wintersporter. Vanaf zijn 6e gaat hij regelmatig naar de Alpenlanden. Het onderhoud van de ski’s deed zijn vader vroeger zelf. Zo leerde Steff al op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak.
In 2010 ging SR Skiservice van start en maakte Steff van zijn hobby zijn beroep.

Wanneer je de ski’s bij ons komt brengen wordt er gekeken welke service noodzakelijk is voor jouw ski. Is een kleine beurt voldoende of is een grote beurt noodzakelijk; na het bekijken van de ski’s wordt er advies gegeven wat te doen.

Inleveren voor onderhoud

Voor het onderhoud van jouw ski’s/snowboard staat 1 week* als je je materiaal brengt aan de Wheemergaarden 9 in Neede.

* In het hoogseizoen (kerst en voorjaarsvakantie) hou ik  2 weken aan.

Bij het aanleveren van je materiaal voor onderhoud hoef je geen afspraak te maken, deze kun je brengen onder openingstijden.

 

Maak jouw wintersport onvergetelijk!

Ga voorbereid op vakantie en laat jouw materiaal nu onderhouden. Breng je materiaal voor onderhoud tijdens openingstijden.